Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsu Oy siirtyy Hautaustoimisto Ikäheimon omistukseen

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme ostaneet Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsu Oy:n Ulla Kropsulta. Yrityksen vetovastuu siirtyy Hautaustoimisto Ikäheimolle maanantaina 19.2.2024.

Haluamme kiittää Ulla Kropsua hyvästä yhteistyöstä, pitkästä urasta hautaustoimistoyrittäjänä ja asiakkaittensa korkealaatuisesta palvelemisesta läpi vuosien. Toivotamme hänelle hyviä eläkepäiviä!

Miten yrityskauppa vaikuttaa Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsun toimintaan?

Tulemme jatkamaan yritystä edelleen Haukiputaan Hautaustoimistona nykyisessä liiketilassa Revontie 5:ssä. Meillä on vankka vuosikymmenten kokemus hautausten järjestämisestä Oulun seudulla ja haluamme tuoda kokemuksemme myös Haukiputaalla asioivien tueksi. Yrityskauppa mahdollistaa palveluvalikoiman laajentamisen samalle tasolle, kuin se on Oulun keskustassa Isokatu 11:ssä toimivassa liikkeessämme. Jatkossa Haukiputaan Hautaustoimistosta saa kaikki hautausalan palvelut saman katon alta, sisältäen esimerkiksi kukkasidonnat, uudet hautakivet ja hautakivityöt, pitopalvelut ja perunkirjoitukset.

Tulemme panostamaan Haukiputaalla korkealaatuiseen asiakaspalveluun samoilla arvoilla, kuin päätoimipisteessämme: tarjoamme luotettavaa, lämminhenkistä, kiireetöntä, kuuntelevaa ja kunnioittavaa hautausalan palvelua.

Hautaustoimisto Ikäheimon yrittäjä Jussi Ikäheimo ja Haukiputaan Hautaustoimisto Kropsun yrittäjä Ulla Kropsu kuvattuna yhdessä yrityskauppauutisten yhteydessä.
Ulla Kropsu ja Jussi Ikäheimo kuvattuna maanantaina 19.2.2024