HAUTAKIVILIIKKeEMME PALVELEE KAIKISSA HAUTAKIVIASIOISSA OULUN SEUDULLA

Puh. 08-3113 354

(Päivystys 24 h)

Hautakivipalvelumme kattaa tekstien kaiverrukset ja uusinnat, metallikirjaimien asennukset, hautakivien poissiirrot ja asennukset, oikaisutyöt sekä puhdistukset.

TOIMITAMME UUSIA HAUTAKIVIÄ, SUORAAN SUOMEN KIVIVALMISTE OY:N VEISTÄMÖLTÄ

Hautakiven ulkonäköön voi vaikuttaa esimerkiksi kivimateriaalin, hautakiven muodon ja mallin, sekä hautakiven koristeiden ja lyhtyjen avulla. Tänä päivänä hautakivi voidaan yksilöidä hyvinkin tarkasti omaisten toiveiden mukaiseksi.

Hautakiven suunnitteleminen Hautaustoimisto Ikäheimon kanssa käy näppärästi esimerkiksi siten, että tutustut etukäteen omassa rauhassa erilaisiin kivimateriaaleihin, koristeisiin ja hautakivimalleihin. Voit kirjata mieleisesi materiaalit, mallit ja koristeet ylös ja tulla sitten muistiinpanoinesi vierailemaan toimistollamme. Ajatustesi pohjalta voimme suunnitella tarkan 3D-mallinnuksen juuri sellaisesta hautakivestä, jonka tahdot omaisesi haudalle asennettavan. 

Omatoimisesti kivimateriaaleihin, koristeisiin ja hautakivimalleihin voi tutustua Suomen Kivivalmisteen nettisivuilla: 

Kivimateriaalit

Hautakivimallit

Koristeet

Voit myös esikatsella erilaisten vaihtoehtojen yhteensopivuutta Suomen Kivivalmisteen suunnitteluohjelman avulla. 

Etukäteen suunnitteleminen ei kuitenkaan ole pakollista – voit myös saapua suoraan toimistollemme, jossa on nähtävissä laaja valikoima hautakivimalleja eri kivilaaduista sekä mallikuvia erikokoisista ja -mallisista muistomerkeistä. Samaten hautakiviin asennettavista metallikoristeista ja lyhtyrakenteista löytyy lukuisia malliesimerkkejä toimistoltamme. 

KATSO ALLA OLEVALTA VIDEOLTA, MITEN HAUTAUSTOIMISTO IKÄHEIMON HAUTAKIVIPALVELU TOIMII

ALLA ESIMERKKEJÄ HAUTAKIVIMALLEISTA HINTOINEEN