Hautaustoimisto Ikäheimo – Laadukasta palvelua jo 110 vuotta

Lauantaina 11.2.2023 tulee kuluneeksi tasan 110 vuotta siitä, kun nykyinen Hautaustoimisto Ikäheimo sai alkunsa – tuolloin Kirkollisen Hautaustoimiston nimellä. Yrityksen perustivat rovasti Uno Wegelius ja pakkamestari Lauri Tervo, ja se sijaitsi alkuunsa osoitteessa Koulukatu 38, Oulu. Perustajat olivat harjoittaneet hautauspalvelutoimintaa jo aikaisemminkin, mutta hautaustoimen laajentuessa nähtiin tarpeelliseksi perustaa tätä varten oma toiminimi. Seuraavana vuonna avattiin myös toinen toimipiste Isokadun ja Kajaaninkadun kulmaan.

Vuosikymmenten aikana Kirkollinen Hautaustoimisto vaihtoi omistajaa muutamaan otteeseen. Sotien jälkeen yritys oli Lauri Ala-Ahon omistuksessa, kunnes Jussi J. Ikäheimo osti vuonna 1971 Kirkollisen Hautaustoimiston itselleen. Nykyiselle paikalleen aivan Oulun Tuomiokirkon kupeeseen yritys muutti vuonna 1978.

Kirkollisessa Hautaustoimistossa nähtiin sukupolvenvaihdos vuonna 2014, kun yritys siirtyi Jussi J. Ikäheimon poikien, Seppo ja Jussi T. Ikäheimon omistukseen. Lopulta vuonna 2021 yritys muutti nimensä nykyiseen muotoon, Hautaustoimisto Ikäheimo. Samalla uudistui myös koko yrityksen visuaalinen ilme.

Hautaustoimisto Ikäheimo on tarjonnut asiakkailleen yksilöllistä, kiireetöntä ja luotettavaa hautausalan palvelua jo 110 vuoden ajan. Tulevaisuutta kohti mentäessä tavoitteemme on kehittää palvelukattaustamme entisestään – tästä esimerkkinä toimii laajentunut lakipalveluiden tarjontamme sekä aikeemme monipuolistaa hautakivipalveluamme muun muassa laitteistohankintojen myötä. Tärkeintä on, että voimme nyt ja jatkossakin tarjota asiakkaillemme täyden tukemme surun hetkellä.