Painaessasi ”Tallenna suunnitelma” -nappia suunnitteluosiossa, ostoskorisi tyhjenee mahdollisista kukkalaitteista tai muista tuotteista.

Kun olet tallentanut suunnitelmasi ostoskoriin, et voi enää lisätä uusia tuotteita suunnitelmaasi.

Uusien tuotteiden lisääminen on mahdollista vasta kun olet lähettänyt suunnitelmasi tai poistanut sen kokonaan ostoskorista.

Suunnitelman lähettäminen ei ole sitova tilaus. Asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy suunnitelmasi lävitse kanssasi, minkä jälkeen voitte sopia tilauksen eteenpäin viemisestä.


Takaisin kauppaan